srijeda, 15. studenoga 2017.

Pamučne trake

Mislim da bi bilo vrijeme da napišem jedan post!!

Da, nakon dugog vremena i obaveza zbog kojih nisam stigla si pratiti svoj blog odlučila sam se na novi post uvjek u vezi pamučnih trakica za heklanje ili "pletenje".

S obzirom da dobivam na mail i na facebooku puno poruka tipa "di da kupim trake?", "kako dostave trake", "ima osim u Hr tko prodaje trake?"

OK! Evo danas bavim se samo sa pretraživanjem stranica koje nude pribor koji nama treba.

Kao što sam već jednom pisala u ovom postu  naj bolje trake su meni ove www.hoooked.nl 
Možete ih naručiti direktno, ali u tom slučaju vam je poštarina malo skupa pa savjetujem da podijelite trošak sa kojom prijateljicom ili da naručite veču kolićinu koju čete koristiti barem 6 mjeseci.

U Hrvatskoj možete ih kupiti u Pamigo (dućan u Zagrebu)moram napomenuti da kad sam ja kupovala stranica nije bila nešto posebno ažurna što se tiće online shoppinga. Ali velika pohvala za Pamigo da su napravili nedavno prekrasnu web trgovinu di možete naći sve potrebno ne samo za pletenje i heklanje, več i za šivanje i razno razne hoby-e.


Dalje Chemaco  kod njih sam isto naručila trake Hoooked, stranica je super opremljena sa materijalima za hobby, imate rubriku Heklanje & Pletenje.

Što se tiće cijena uvjek vam je isto. Morate samo izabrati boje koje vama odgovaraju.

Sad dolazimo na teži posao, gdje kupiti pamučne trake u BiH i Srbiji, ovakvih pitanja imala sam jako puno.
Znači ukoliko naručitze direktno sa Hoooked poštarina je skupa, online stoji cijena 55€.

Molim svih koji čitaju ovaj post da mi jave gdje nabave trake na podrućiju BiH ili Srbije. Kako bi ubacila u ovaj post sve potrebne podatke.

Evo za BiH dobila sam odgovor na facebooku
https://web.facebook.com/vuna.ba/

Imaju pamučne trake, na slici izgledaju jako dobre i mislim da možete se dogovoriti i da če vam poslati poštom bez problema.

Puno hvala na pomoći 😄😄😄